GadgetDeals

Sådan køber du det bedste sikkerhedsudstyr til hjemmet, du kan købe

Du kan aldrig være for forsigtig, når det kommer til at sikre dit hjem. Uanset hvor ekstraordinær din faktiske sikkerhed er, kan du aldrig være sikker på, at den ikke brydes ind. Selvom du bor i et højrisikoområde, skal du være mere klar end de fleste. Det er her det bedste sikkerhedsudstyr til hjemmet kommer ind.

Sikkerhed er seriøs forretning i disse dage med stigningen af ​​tingenes internet. Mens vi bliver mere forbundet gennem innovation, bliver vi også mere magtesløse.

HD-kamera

HD-kamera med nattesyn, alarm og bevægelsessensor – og fjervægt på kun 260 gram

Særlig:

Varenavn: 360Eyes nattesyn wifi små omslag CCTV spion kamera

Varemodel: EC79-S12

Specialiseret grænse

Processor: T10L + SC1245

Stage: 360eyes.club

Billedsensor: 1/4 reform output CMOS

Implicit fokuspunkt: 3,6 mm

Manuel videodesign: MP4 (1280 * 720P, kapacitet i alsidig)

Videotrykstandard: H.264 (Storge i TF-kort)

Lydtryksstandard: G.711 (Storge i TF-kort)

Video cutout rate: Maks. 25 fps

Imidlertid kommer der nye sikkerhedsproblemer med disse nye gadgets – og vi kan ikke længere stole på vores switchs firewall for at beskytte os. Her er de bedste skarpe hjemmebeskyttelsesenheder, der holder dit hjem sikkert.

ecobee SmartCamera Indendørs sikkerhedskamera

Du har generelt et umiskendeligt perspektiv på dit hjem med ecobee SmartCamera Indoor Security Camera. Det giver dig det fulde billede med et 180 graders synsfelt ud over en automatisk container og zoom. Desuden er det meget let at overvåge på grund af stemmestyring med Amazon Alexa og Apple HomeKit.

Netatmo Smart indendørs sirene

Netatmo Smart Indoor Siren hjælper med at ødelægge portvagter. Desuden har det ikke kun det ansigtsgenkendelse. Så hvis denne sikkerhed i hjemmet ser nogen, som den ikke opfatter i dit ikke-udseende, lyder det hurtigt en 110-decibel advarsel for at jage dem væk. Fjern slægtninge, kæledyr og uskyldige udviklinger kan ikke udløse denne advarsel.

Xiaomi Mi 360 ° sikkerhedskamera til hjemmet 2K Pro

For et superlyst billede skal du ikke lede længere end Xiaomi Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro, en anden af ​​de nyeste sikkerhedsenheder, som dit hjem ikke vil elske mere. Det er skaleret op til 3 millioner pixels for at få klarhed ved hver kant. Hvad mere er, det bruger AI til at opdage menneskelige former og bevægelser og sender dig en advarsel, hvis den genkender en. Takket være sin tovejsfunktion kan du blandt andet tale med besøgende eller advare potentielle kriminelle.

eufy Smart Lock Touch Door Fingerprint Scanner

Åbn faktisk din hoveddør, som de gjorde i Tilbage til fremtiden med eufy Smart Lock Touch Door Fingerprint Scanner. Dette er en af ​​de nyeste hjemmebeskyttelsesenheder, der åbner din adgang via dit fingeraftryk, eufy Security-applikationen, det elektroniske tastatur eller nøglen. På det tidspunkt låser adgangen konsekvent, når den er lukket.

Ring video dørklokke Pro 2

Ring Video Doorbell Pro 2 er Rings nyeste produkt inden for sikkerhed i hjemmet. Det praler med en række opdateringer i forhold til den tidligere model, inklusive et element kaldet 3D Motion Detection. Dette giver dig mulighed for at bestemme område og tid, når en bevægelse starter. Synsfeltet har også fået en ansigtsløftning til en firkantet form, så du kan se Køb gadgets fra top til tå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *