GadgetDeals

Tips til en vellykket implementering af GPS-tracker

Så du har gjort din forskning og nu fuldt ud forstå fordelene ved smart GPS-tracker til køretøjs sporing til dit træk. Når du har set, hvordan andre virksomheder har øget effektiviteten, reduceret omkostningerne og forbedret førerens trivsel, er du klar til at gå efter det.

Alligevel er det ikke altid let at få dit personale til at forstå vigtigheden af ​​denne ændring, som mange virksomheder har fundet ud af. Så hvordan ville det være tilrådeligt for dig at hjælpe GPS-implementeringen med at lykkes? At være klar over målene med at introducere innovationen og afklare, hvordan repræsentanter kan drage fordel af den, kan gøre overgangen lettere og undgå negativ feedback.

Køb bedste gadget fra gadget-tilbud

Præciserer, hvorfor virksomheden bruger GPS efter.

Du skal blot fortælle dine reps, at du udstyre din armada med GPS-sendere, uden at de forstår, hvorfor de kan fremmedgøre medarbejderne. Hvis du er klar over årsagen til innovationen, er det lettere at få personale om bord. Få udbrud af sammenbrud i arbejdsmiljøet er køretøjs støtte og overtilpasning vildt; forbedrer du ledelsen af ​​dine kunder?

Afklare, hvordan rammen fungerer

At tydeliggøre, hvordan GPS fungerer, hjælper også dine repræsentanter med at forstå behovet for at implementere det. Fra starten kan mange repræsentanter føle, at innovationen er påtrængende, eller at administrationen ikke stoler på dem. At afklare, hvilke data der indsamles, og hvordan de vil blive brugt, vil eliminere “ældre-søskende hypotesen” og andre fejlagtige fortolkninger.

Undersøg fordelene for repræsentanterne

Når du præsenterer GPS efter, skal du præcisere, hvordan dine medarbejdere vil have gavn af det. At have innovationen betyder mindre administrativt arbejde for chauffører og personale, ikke flere manuelle log pas eller bevis for transportdokumentation. Når GPS bruges korrekt, hjælper det også med at skabe mere indkomst for virksomheden. For medarbejdere kan dette betyde potentielt motiverende kræfter eller belønninger afhængigt af deres præstationer. Hvis medarbejderne ved, at reducering af udgifter og forbedring af rentabiliteten kan give dem flere penge, vil de blive opfordret til at bruge systemet.

Diskuter armadas trivsel

Forklar for personalet, at en af ​​grundene til at bruge en smart GPS-tracker er at holde dem sikre. Medarbejdernes trivsel er ikke kun en legitim pligt som virksomhed, men også en etisk forpligtelse. GPS-sporing giver dig mulighed for at kontrollere og adressere overdreven hastighed, hurtig hastighed og brutal opbremsning eller sving. Hvis du begrænser disse forfærdelige fremgangsmåder, reducerer du risikoen for ulykker.

Forsøg ikke at skjule det

Forsøg ikke at skjule den måde, du introducerer GPS-sporing på i din armada. Motivationen bag GPS-sporing er at forbedre dine forretnings opgaver, ikke at få medarbejderne i problemer. Der bør ikke være nogen motivation til subtilt at følge dine arbejdere. Desuden er det faktisk ulovligt i mange australske stater at indføre GPS-sporing uden at informere dine medarbejdere om det (læs vores nye blog om dette emne her). Hvis du er ligetil under cyklussen, forhindrer du negativ feedback og er mere tilbøjelige til at blive inviteret af personalet.

Prøv ikke at skjule, hvordan virksomheden vil have gavn

I tilfælde af at fordelene ikke afklares som forventet, kan medarbejderne være tvivlsomme og føle, at fordelene simpelthen går til ejerne og ledere. På det tidspunkt, hvor virksomheden får flere fordele og tjener flere penge, vil det være gavnligt for alle. Med mere indkomst vil virksomheden faktisk gerne give repræsentative arbejdsgivere stabilitet og frihed til at udfylde organisationen.

GPS-sporing forbedrer forretnings indtægterne og reducerer omkostningerne. For en vellykket brug af GPS-efterfølgende skal virksomhedsejere og administratorer gøre repræsentanter bekendt med innovationen, så de kan indgå en umiskendelig aftale. At tydeliggøre behovet for GPS-sporing og fordelene for virksomheden og reps kan hjælpe med at undgå negative reaktioner og få alle om bord fra starten. Kontakt os her for at finde ud af mere.

Spor ALT med denne supersmarte GPS-tracker – kun din fantasi sætter grænser

Med denne Bluetooth-tacker ender du med at glemme eller miste dine nøgler. Lille smart tracker, der opretter forbindelse til din Android- eller iOS-telefon via Bluetooth og hjælper dig med aldrig at komme ud af din taske, tegnebog eller andre værdifulde ting.

Så snart iTag mister kontakten med app’en, starter alarmen. Hvis du har en nøglering, og du har en iTag i nøglering, kan du nemt finde dem igen ved at trykke på “Alarm” i iracing-appen.

ITap-enheden begynder at lyde, og en lille LED begynder at blinke rødt. Tracing-appen understøtter op til 10 iTags, og du kan navngive hver iTag, som du ønsker, f.eks. Bagage, tegnebog, en nem måde at holde styr på alle iTags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *