GadgetDeals

Bedste sikkerhedsudstyr til løb LED-vest i mørket i 2021

Løb er en god øvelse, der har mange medicinske fordele og er gavnlig for hele mig selv. I nogle tilfælde overstiger travle tidsplaner vores lystimer, og vi ender med at løbe i mørket. Forbliv beskyttet, og hold dig konstant opmærksom på det bedste wellnessudstyr til løb i mørket

Findes i mørket med denne smarte vest med 3 fantastiske røde LED-vest på bagsiden.

Vesten er planlagt i et slankt og åndbart gitter med velcro-ender i lænden for ideel størrelseændring. Vesten er et skøn, men den kan justeres, så den passer til store og små og de to børn og voksne.

Bliver tydelig selv i forenende mørke

Let og ventilerende materiale

3 fantastiske LED-vest på bagsiden

360 graders refleks

Unisex og onesize

Uanset om du tager en aftenvandring, tager hunden en tur eller cykler til klassen en mørk vintermorgen – denne vest er det ideelle tilbehør i en mørk vintertid.

Vesten fås i neongul og med intelligente finesser på både bagsiden og fronten. Derudover er der 3 røde LED-vest på bagsiden, der kan skinne hurtigt, gradvist eller kontinuerligt.

Vesten er planlagt i et slankt og åndbart gitter med velcro-ender i lænden for ideel størrelseændring. Vesten er et estimat, men kan justeres, så den passer til store og små og de to unge og voksne.

Kort om:

Høj synlighed i mørke

Let og ventilerende materiale

3 fantastiske LED-vest på bagsiden

360 gr. Refleks subtiliteter

Onesize med velcrolukning – unisex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *