BETINGELSER OG VILKÅR

Definitioner:

Aftalens parter “Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Gadgetdeals.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. “Gadgetdeals.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved bestilles.

Produktinformation:

På Gadgetdeals.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til kundeservice@gadgetdeals.dk

Priser: 

Alle angivne priser er inklusive 25% moms. For hver 10 kr. købt, optjenes 1 cashpoint til brug for kommende køb. Hvert cash-point har en værdi af 1 kroner

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan  læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen sendes fra Gadgetdeals.dk, Vælger du at modtage varen med efterkrav, betales beløbet ved modtagelse af varen. Ved debetkort kan beløbet stå som reserveret på kontoen, men bliver først trukket når vi markerer ordren færdig og sender den.

På hjemmesiden samarbejder vi med følgende : 1523441135

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Gadgetdeals.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Dealshoppen.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation  over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til dealshoppen inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Fortrydelsesret:

Fortrydelsesret:

Du har 14 dage til at fortryde dit køb og derefter 14 dage til at sende varen retur, altså i alt 28 dage. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os entydig besked om dette inden for 14 dage efter, at du har modtaget produktet. Dette gør du ved at informere herom på mail; kundeservice@gadgetdeals.dk.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Returnering:

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til os ved at bruge en speditør som tilbyder tracking. (GLS, UPS,DAO mv.) På den måde er du bedst sikret, i tilfælde af at pakken måtte bortkomme under transportørens håndtering.

Returvarer bedes sendes retur til:

Gadgetdeals.dk

Klostervej 4

4000 Roskilde

Forbehold for ændringer:

Gadgetdeals.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.


Links

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker

Forbrugerrådet

Forbrugerinform